CT14
Nou
Sos de ciocolata, crema de ciocolata, orez expandat caramelizat, mousse de ciocolata si crema de banane caramelizate, glasata in caramel
Observatii:
This product is no longer in stock
Warning: Last items in stock!
Availability date:
Compozitie Tort Sarah
Sos de ciocolata, crema de ciocolata, orez expandat caramelizat, mousse de ciocolata si crema de banane caramelizate, glasata in caramel
Observatii:
Destinatar :
* Campuri obligatorii
sau Anuleaza
CT01
Pandispan insiropat cu sos de ciocolata, crema de ciocolata cu lapte, crema de vanilie cu alune de padure, fistic, migdale si miere, decorat cu ciocolata Observatii:Preturile sunt pentru tort decorat in frisca sau ciocolata Pentru cele decorate in martipan, preturile sunt in functie de model.
CT02
Crema de ciocolata cu lapte si crema de nuci cu nuci caramelizate, decorat cu ciocolata si crantz. Observatii:Preturile sunt pentru tort decorat in frisca sau ciocolata Pentru cele decorate in martipan, preturile sunt in functie de model.
CT03
Pandispan de cacao insiropat, crema de ciocolata cu lapte si crema chantilly. La cerere, tortul se poate decora cu profiterol italienesc, pretul fiind de 80 lei/kg. Observatii:Preturile sunt pentru tort decorat in frisca sau ciocolata Pentru cele decorate in martipan, preturile sunt in functie de model.
CT04
Crema de ciocolata joffre, mouse de ciocolata alba cu visine alcoolizate, decorata cu frisca naturala. Observatii:Preturile sunt pentru tort decorat in frisca sau ciocolata Pentru cele decorate in martipan, preturile sunt in functie de model.
CT06
Pandispan insiropat, crema de ciocolata joffre, frisca si portocale confiate, decorata cu ciocolata. Observatii:Preturile sunt pentru tort decorat in frisca sau ciocolata Pentru cele decorate in martipan, preturile sunt in functie de model.
CT07
Crema de vanilie si frisca naturala cu fructe de padure (zmeura, mure, coacaze negre si rosii) insiropata cu alkemers. Observatii:Preturile sunt pentru tort decorat in frisca sau ciocolata Pentru cele decorate in martipan, preturile sunt in functie de model.
CT08
Pandispan de cacao insiropat si crema de ciocolata joffre. Observatii:Preturile sunt pentru tort decorat in frisca sau ciocolata Pentru cele decorate in martipan, preturile sunt in functie de model.
CT09
Pandispan insiropat cu sirop de lamaie, crema de vanilie cu lamaie. Observatii:Preturile sunt pentru tort decorat in frisca sau ciocolata Pentru cele decorate in martipan, preturile sunt in functie de model.
CT10
Crema de ciocolata joffre cu pralina si alune caramelizate. Observatii:Preturile sunt pentru tort decorat in frisca sau ciocolata Pentru cele decorate in martipan, preturile sunt in functie de model.
CT11
Compozitie: pandispan insiropat, crema de ciocolata cu scortisoara, crema de vanilie cu malaga si stafide. Observatii:Preturile sunt pentru tort decorat in frisca sau ciocolata Pentru cele decorate in martipan, preturile sunt in functie de model.
CT12
Sos de ciocolata cu bucatele de ciocolata si biscuti de cacao, crema de vanilie, frisca naturala cu biscottino, crema de nuci cu nuci caramelizate. Observatii:Preturile sunt pentru tort decorat in frisca sau ciocolata Pentru cele decorate in martipan, preturile sunt in functie de model.
CT13
Foi de bezea, crema de ciocolata joffre cu visine alcoolizate, nuci si portocale confiate. Nota: Se face doar pentru torturile in forma dreptunghiulara sau rotunda, decorate in ciocolata sau frisca Observatii:Preturile sunt pentru tort decorat in frisca sau ciocolata Pentru cele decorate in martipan, preturile sunt in functie de model.